Fakülte Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Sn. Mehmet Bedii KAYA, Kişisel Verilerin Yönetimi Sempozyumuna Konuşmacı Olarak Katılmıştır.

  • 28 Mart 2019

Kişisel Verilerin Yönetimi Derneği ve Hacettepe Teknokent’in birlikte düzenlemiş olduğu “Kişisel Verilerin Yönetimi” sempozyumu, 7 Mart 2019 tarihinde Hacettepe Teknokent Konferans Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen sempozyumda kişisel verilerin korunmasını sağlamak ve buna yönelik farkındalık oluşturarak bilinç düzeyini geliştirmek, aynı zamanda veri temelli ekonomide özel ve kamusal aktörlerin uluslararası rekabet kapasitelerini arttırıcı bir ortam oluşturmak hedefleri doğrultusunda görüş ve değerlendirmelerde bulunulmuş ve kişisel verilerin yönetimi birçok yönleriyle ele alınmıştır.  Sempozyumdaki “Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması arasındaki denge” adlı oturumda Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Sn. Mehmet Bedii KAYA’da bir sunum gerçekleştirmiş ve sempozyuma katkı sağlamıştır.

Bu sempozyumun ardından, Kişisel Verilerin Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Hicabi ERDİNÇ başkanlığındaki heyet tarafından Üniversite Rektör Yardımcımız ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sn. M. Fatih UŞAN’a bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.