İçeriğe atla

Tuzgölü Yerleşkemizde Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Özer’den “Hesabını Verdiğin Anda Suç Başlar!” Semineri.

  • 25 Şubat 2026
  • 12:58
Tuzgölü Yerleşkemizde Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Özer’den “Hesabını Verdiğin Anda Suç Başlar!” Semineri.
Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi AYBÜ Tuzgölü Yerleşkesi iş birliğinde düzenlenen “Hesabını Verdiğin Anda Suç Başlar!” başlıklı seminer, 25 Şubat 2026 tarihinde saat 11.15’te AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Seminere, Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Özer konuşmacı olarak katıldı. Etkinlikte; banka ve dijital ödeme hesaplarının üçüncü kişilere kullandırılmasının hukuki sonuçları, son dönemde artış gösteren bilişim suçları, dolandırıcılık yöntemleri ve bu suçlara karşı bireysel farkındalığın önemi ele alındı. Başsavcı Tanju Özer, özellikle gençlerin ve öğrencilerin sıkça karşılaşabileceği riskli durumlara dikkat çekerek, hesap paylaşımının ciddi cezai yaptırımlara yol açabileceğini vurguladı. Gerçekleştirilen seminere Cumhuriyet Savcısı Atilla Ekşi de katılarak katkı sundu. Ayrıca seminer öncesinde, etkinliğe ilişkin bilgilendirme amacıyla öğrencilerimize broşür dağıtımı gerçekleştirildi.
Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği seminerde, gerçek vakalar üzerinden yapılan bilgilendirmeler sayesinde hukuki sorumluluklar daha somut bir şekilde aktarıldı. Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Nazik katkıları ve değerli paylaşımları için Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Tanju Özer’e teşekkür ederiz.