Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN Rektörlüğe yeniden atanması kapsamında gerçekleştirdiği fakülte ziyaretlerini İslami İlimler Fakültesini ziyaret ederek tamamladı. Ziyareti esnasında İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akkuş, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve diğer akademik personel hazır bulundu.
Üniversitemizin geldiği durumu kısaca değerlendiren Sayın Rektörümüz, bu hızlı gelişime katkı sunan tüm akademisyenlere teşekkür etti ve yeni dönemle ilgili beklentilerini Fakülte mensuplarıyla paylaştı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin yeni nesil bir üniversite olarak yüksek öğrenimde ilklerin gerçekleştirileceği bir üniversite olacağını belirten Sayın Rektörümüz, yeni dönemde yapılacak olan önemli hamleleri eğitim, araştırma ve hizmet projeleri başlıkları altında üç kısımda değerlendirdi. Tüm fakültelerin bu konuda önemli misyonlar yüklendiğini ancak alanları gereği İslami İlimler Fakültesi’nden beklentilerin daha fazla olduğunu dile getiren Sayın Rektörümüz Üniversiteler arasında nasıl ki Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden beklentiler yüksekse Fakülte olarak da İslami İlimlerden beklentilerin yüksek olduğunu ifade etti.
İslami ilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akkuş Fakülte hakkında bilgi verdikten sonra fakültenin ihtiyaçlarını ve Öğretim üyelerinin taleplerini Sayın Rektörümüze iletti.
Öğretim üyeleri ile kısa bir sohbetin ardından Sayın Rektörümüz İslami İlimler Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi. Öğrencilerden Ali Asqar Kasımov ve Fatma Betül Yüksel dereceye giren öğrenciler adına ödül alan öğrenciler oldu.
Öğretim üyeleri ile birlikte öğle yemeğinden sonra Sayın Rektörümüz Fakültenin fiziksel olarak durumunu değerlendirmek üzere binada incelemelerde bulundu.