Üniversitemiz, Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleştirilen China Education Expo (CEE) ve CACIE 2026 Konferansı ve Fuarı kapsamındaki temaslarını başarıyla tamamladı.
AYBÜ, EAIE 2026’da elde ettiği başarının ardından, bu organizasyonda da Study in Türkiye Pavilyonu’nda yine en fazla anlaşmaya imza atan üniversite oldu. Fuar boyunca farklı ülkelerden yükseköğretim kurumlarının temsilcileriyle çok sayıda ikili görüşme gerçekleştiren üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU başkanlığındaki AYBÜ heyeti; öğrenci ve personel hareketliliği, ortak araştırmalar, akademik projeler ve eğitim alanındaki iş birliği olanaklarını değerlendirdi.
Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüz tarafından organize edilen görüşmeler neticesinde imzalanan anlaşmalarla Üniversitemizin uluslararası ortaklık ağı genişletilirken, mevcut iş birliklerinin geliştirilmesine ve yeni ortaklıkların kurulmasına yönelik önemli adımlar atıldı.
Organizasyonun düzenlenmesinde ve Study in Türkiye Pavilyonu’nun koordinasyonunda emeği geçen başta Türkiye Ulusal Ajansı olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederiz.