İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Esenboğa Külliyesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, 500 öğrenci mezun oldu.

Türk Müziği Devlet Konservatuvarı orkestrasının konser verdiği törende, protokol konuşmalarının ardından öğrenciler kep atarak mezuniyetin tadını çıkardı.

Törene AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammet Hekimoğlu, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, AYBÜ Rektör Yardımcısı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Said Okumuş, akademisyenler ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenler canlı yayınlanmaya devam edecek

Mezuniyet töreninde Çubuk Belediyesi de açtığı stantlarda davetlilere ücretsiz turşu, turşu suyu, vişne suyu ikram etti.13 Temmuz’a kadar devam edecek mezuniyet törenleri AYBÜ YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanmaya devam edecek.