Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Esenboğa Külliyesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Makine bölümlerinden 350 öğrenci mezun oldu.

Türk Müziği Devlet Konservatuvarı orkestrasının konser verdiği törende, halk oyunları gösterileri sunuldu. Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler kep atarak mezuniyetin tadını çıkardı.

Törene AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Okuyucu, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Yiğit, TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Yıldırım Kemal Yıllıkçı MAN Türkiye Genel Müdürü Ufuk Doğrusöz, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kurucu Dekanı ve aynı zamanda HAVELSAN EHSİM Genel Müdürü Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenler canlı yayınlanmaya devam edecek

Mezuniyet töreninde Çubuk Belediyesi de açtığı stantlarda davetlilere ücretsiz turşu, turşu suyu, vişne suyu ikram etti.13 Temmuz’a kadar devam edecek mezuniyet törenleri AYBÜ YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanmaya devam edecek.