|
|
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2019 DİŞ HEKİMLİĞİ UZMANLIK SINAVI (DUS) SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ATAMALARINDA İSTENEN EVRAKLAR |
|
N A K L E N (Halen Kamu Kurumlarında Çalışmakta Olanlar) A T A M A L A R D A :
Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (Eğitimlerini yurt dışında tamamlayan adayların Yükseköğretim Kurulundan alacakları denklik belgesinin onaylı bir örneği)
AÇIKTAN (İlk Kez) VE YENİDEN ATANACAKLARA EKLER :
Ek Belge : Orta öğretim kurumlarında yabancı dil hazırlık eğitimi okuyanlar için
*Dilekçe Örneği için Tıklayınız. **Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu için Tıklayınız. *** Beyan Formu için Tıklayınız.
|
|
|
EKSİK EVRAKLA BAŞVURULAR İŞLEME ALINMAYACAKTIR. |
|
|
2019 Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı (DUS) Sonuçlarına göre Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’ne atanmaya hak kazanan adaylar yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte sınavın açıklandığı tarihten itibaren 10 (on) iş günü içerisinde 20.12.2019 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Esenboğa Merkez Külliyesi Personel Daire Başkanlığı Akademik Büro’ya başvurmaları halinde başlayışları veya muvaffakat işlemleri yapılacaktır.
İrtibat Tel: 0312 906 10 59 – 0312 906 10 58 -0312 906 10 70 |
|
|
|
|
|
|
|
