Üniversitemizde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Çalıştayı Kapsamında Eğitim Programı Düzenlendi

05-07 Şubat 2024  tarihlerinde  Kalite Koordinatörlüğü öncülüğünde Etlik Milli İrade Yerleşkesi B blok 8. katta bulunan toplantı salonunda  Üniversitemiz akademik birim idari personeline , Kalite Koordinatör Yardımcıları ve Kalite Koordinatörlüğü yazım ekibi ile Kalite Koordinatörlüğü idari personeline, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi (KYS), Risk Tabanlı Proses Yaklaşımı ve Doküman Yönetimi konularında Eğitim verildi.  Eğitim süresince Kalite Yönetim Sistemi dokümanları, kalite el kitabı, prosedür ve standart formlar incelendi.  TSE Uzmanı Mesude Özdemir'e Üniversitemize yapmış olduğu katkılarından dolayı  teşekkür ederiz.