Öğrencilerimiz İçin Hazırız

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İbrahim Aydınlı'nın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği ve istişarelerde bulunduğu Hudut Mülkî İdare Amiri Murat Soylu'nun ev sahipliğinde geniş katılımlı işbirliği ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. DHMİ Başmüdürü Hamza DEMİR, Emniyet Şube Müdür Vekili Fatma Gamze CANKARA, TGS Esenboğa Başmüdürü Kadir OĞUZ, HAVAŞ Yer Hizmetleri Müdürü Hakan KESKİNEL, THY İstasyon Müdürü Uğur ÖZBEK, Pegasus Hava Yolları Ankara İstasyon Müdürü Cenk MERTBAY, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Dr. Müjgan YILDIZ, Çelebi Hava Servis Sorumlusu Alpaslan GÜNDÜZ'ün de katılım sağladığı toplantıya Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi adına Genel Sekreter Vekilleri Ahmet HARMAN ve Hatice Kübra AKÇAM öncülüğünde bir heyet  katılım sağladı.

Toplantıda hava yollarını kullanarak Ankara'ya gelecek öğrencilerimiz için yapılacak tanıtımlar, Esenboğa KYK Yurtlarına ulaşımda sağlanabilecek kolaylıklar istişare edildi. Eylül ayında yaşanacak hareketlilik için taraflar hazırız mesajı verdi.