Üniversitemizde “ Yükseköğretimde Kalite Güvencesi” Paneli Gerçekleştirildi

"Yükseköğretimde Kalite Güvencesi” Paneli 20 Haziran 2022 tarihinde YÖKAK  Başkanı Prof.Dr. Muhsin KAR VE YÖKAK Akademik Uzmanı Doç. Dr. Salih BARDAKCI’nın  katılımıyla düzenlendi.
Kalite Koordinatör Yardımcımız Prof.Dr. Hasan Engin ŞENER’in açılış konuşmalarıyla başlayan program, Rektörümüz Prof.Dr.İbrahim AYDINLI’nın moderatörlüğündeki panel bölümüyle devam etti. Bu bölümde Rektörümüzün ,  akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Prof.Dr. Muhsin KAR,   üniversitelerde kalite güvencesinin ve sürdürülebilirliğinin önemi hakkında bilgiler verdi. Üniversitemiz personeli ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla düzenlenen panelde  YÖKAK Akademik Uzmanı Doç. Dr. Salih BARDAKCI , YÖKAK’ın faaliyet alanları ve Kurumsal Akreditasyon Programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.