Yabancı Diller Yüksekokulu Güz YDDS Hakkında

Değerli Öğrenciler,

YDDS, 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecektir. Sınava girecek olan öğrencilerimiz ilgili AYBUZEM sınıfına yerleştirilmiştir. Oturum bilgileri şu şekildedir (AYBUZEM sınıfları ile birlikte verilmiştir):

2021 FALL PLACEMENT GROUP1: 10.00 - 11.40 (Soyadı A-J ile başlayan %30 ya da %100 İngilizce bölüm öğrencileri)

2022 FALL PLACEMENT GROUP2: 12.30 - 14.10 (Soyadı K-Z ile başlayan %30 ya da %100 İngilizce bölüm öğrencileri)

2021 GÜZ YDDS: 15.00 - 16.40 (Tüm %100 Türkçe bölüm öğrencileri)

*** Lütfen sınav öncesi deneme sınavını çözünüz.

*** YDMS detayları YDDS'den sonra belli olacağı için YDMS ile ilgili duyuru ayrıca yapılacaktır.

*** YDDS'de YDMS'den farklı olarak gözlem yapılmayacaktır. O yüzden sadece SEB uygulamasının kurulması ve SEB anahtar dosya ile giriş yapılması yeterlidir.

*** (YDMS için) Okula gelecek olan öğrencilerimizin binaya girişlerde HES kodu göstermeleri zorunludur.

AYBUZEM hesaplarınızla ilgili olarak:

- 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerin AYBUZEM kaydı oluşturulmuş olup OBS'de geçerli e-posta adresi olanların şifreleri e-posta adresine gönderilmiştir.

- Geçerli e-posta hesapları olmayanların;

Kullanıcı adı: öğrenci numarasıdır.

Şifresi: AybuTCKİMLİKİLK6HANE* (Örnek şifre: Aybu987654* )dır.

Geçmiş dönemlerde kayıtlı öğrencilerimizin hesaplarının şifrelerinde herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. OBS ve AYBUZEM profillerinizi güncel tutmayı unutmayınız.

- Şifresini unutan öğrencilerimiz şifremi unuttum bağlantısından e-posta adreslerini ya da öğrenci numaralarını kullanarak yeni şifre talep edebilirler.