2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı DGS İle Yerleşen Öğrenciler İçin Kayıt Duyurusu

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemize hoş geldiniz. Kayıtla ilgili tüm detayların yer aldığı kılavuzumuzu dikkatle okuyunuz. Öğrenci kayıtlarımız E-Devlet üzerinden e-kayıt yoluyla alınmaktadır. E-Devlet üzerinden kayıt olan öğrencilerimizden herhangi bir evrak talep edilmemektedir. Buradan yapılan kayıt asıl kayıt olup ayrıca üniversitemize gelmenize gerek yoktur.

E-devlet üzerinden kayıt hakkı bulunmayan öğrencilerimiz kılavuzda belirtilen tarihlerde ykskayit@ybu.edu.tr adresine istenilen evrakları eksiksiz olarak taratıp gönderecektir.

Herhangi bir problemle karşılaşmanız halinde bize aşağıda yer alan numaradan ulaşabilirsiniz. Başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

Tel: 0312 906 1140

KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

E-KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ. (17 Eylül’de aktif olacaktır.)

Ders saydırma ve intibak işlemleri için onaylı transkript ile onaylı ders içeriklerinizi Fakültenizin aşağıda belirtilen adresine göndererek e-posta ile başvuru yapabilirsiniz. Hazırlık sınıfında olan öğrencilerimiz ders saydırma ve intibak başvurularını 1. Sınıfa geçtiğinde yapacaklardır.

Fakültelerimizin Elektronik Posta Adresleri

hukuk@ybu.edu.tr