Sosyal Bilimler Enstitüsü 2021-2022 Güz Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

TÜM İLAN METNİNİ VE EKLERİ OKUMADAN ONLİNE BAŞVURU İŞLEMLERİNE BAŞLAMAYINIZ.

BAŞVURU İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

(ONLİNE BAŞVURU "03 - 10 EYLÜL 2021" TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.)

EKLER

EK-1:  Öğrenci Kabul Kriterleri ve Kontenjanları, Başvuru Yapabilecek Programlar ile Özel Koşullar için TIKLAYINIZ.

EK-2:  Başvuru Tarih , Yerleri ve Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ.

EK-3:  Uluslararası Öğrenciler İçin Talimatlar(Yabancı Uyruklu Öğrenci Şartları) için TIKLAYINIZ.

EK-4  Yabancı Dil Eşdeğerlikleri için TIKLAYINIZ.

EK-5:  YDMS Eşdeğerlilik ve Muafiyet Puanları için TIKLAYINIZ.

EK-6:  AYBÜ Yabancı Diller YO Eğitim-Öğretim-Sınav Yönetmeliği için TIKLAYINIZ.

EK-7 Yabancı Dil Muafiyet Sınavı için TIKLAYINIZ.

Online başvuru LİNKİ için TIKLAYINIZ.

Uluslararası Öğrenci Başvurusu Linki Lisansüstü - Yabancı uyruklu için başvuru için  LİNKİ TIKLAYINIZ.

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) Protokolü Kapsamında Online Başvuru LİNKİ için TIKLAYINIZ.    (Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personeli protokol kapsamında Online başvuru sisteminde görünen "MSB PROTOKOLÜ KAPSAMINDA 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR BAŞVURUSU" sekmesinden başvuru yapabilir. Online başvuru yapan adaylar Milli Savunma Bakanlığı (MSB)  personel kimliği yüklemek zorundadır. Personel kimliği yüklemeyen başvurular geçersiz sayılacaktır).

RESİMLİ ONLİNE BAŞVURU YARDIM KILAVUZU