2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı YKS ile Yerleşen Öğrenciler İçin Kayıt Duyurusu

Sevgili Gençler,

Üniversitemize hoş geldiniz. Kayıtla ilgili tüm detayların yer aldığı kılavuzumuzu dikkatle okuyunuz. Öğrenci kayıtlarımız E-Devlet üzerinden e-kayıt yoluyla alınmaktadır. E-Devlet üzerinden kayıt olan öğrencilerimizden herhangi bir evrak talep edilmemektedir. Buradan yapılan kayıt asıl kayıt olup ayrıca üniversitemize gelmenize gerek yoktur.

E-devlet üzerinden kayıt hakkı bulunmayan öğrencilerimiz kılavuzda belirtilen tarihlerde ykskayit@ybu.edu.tr adresine istenilen evrakları eksiksiz olarak taratıp gönderecektir.

Yurt başvuruları, e-Devlet üzerinden yapılmakta olup detaylı bilgiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden ulaşılabilir.

Herhangi bir problemle karşılaşmanız halinde bize aşağıda yer alan numaradan ulaşabilirsiniz. Başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

ANKARA’DA YER ALAN DEVLET YURTLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

E-KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ. (04 Eylül’de aktif olacaktır.)

E-Kayıt Tarihleri:  04 – 08 Eylül 2021

Tel: 0312 906 1140