📢 2024 Yılı Değerlendirme ve 2025 Aile Yılı Planlama Toplantımızı Gerçekleştirdik!
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Aile ve Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Orçam başkanlığında, Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Fatma Bayraktar Karahan ve Merkez Uzmanımız Dr. Ali Güngör’ün katılımıyla önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.
Bu toplantıda, 2024 yılı faaliyet raporunu detaylı bir şekilde ele aldık ve 2025 Aile Yılı kapsamında gerçekleştireceğimiz akademik ve toplumsal projeleri planladık.
🔍 2024 Yılında Neler Yaptık?
✅ Aile yapısını destekleyici projeler, akademik araştırmalar ve sosyal sorumluluk etkinlikleri gerçekleştirdik.
✅ Kadına yönelik şiddetle mücadele, koruyucu aile destek programları ve psikoeğitimler düzenledik.
✅ Ulusal ve uluslararası iş birlikleri ile aile politikalarına katkı sunduk.
✅ TRT ve diğer medya platformlarında aile, ebeveynlik ve toplumsal dayanışma konularında bilgilendirici içerikler ürettik.
🚀 2025 Aile Yılı İçin Planlarımız:
📌 Uluslararası Aile Kongresi ve Aile Yılı Çalıştayları ile bilimsel katkılar sunacağız.
📌 Gençler için söyleşiler, yarışmalar ve atölyeler ile aile değerlerini gündeme taşıyacağız.
📌 Aile hukuku, psikoloji, ekonomi ve sağlık konularında kapsamlı paneller ve seminerler düzenleyeceğiz.
📌 Dijital çağda aile iletişimi ve psikolojik sağlamlık üzerine farkındalık kampanyaları yürüteceğiz.
📌 Podcast serileri, sosyal medya kampanyaları ve TV programlarıyla geniş kitlelere ulaşacağız.
💡 Aile, toplumun temelidir! 2025 yılı boyunca, bilimsel araştırmalar, toplumsal farkındalık çalışmaları ve etkinliklerle aileyi güçlendirmeye devam edeceğiz.
#AileveToplum #2025AileYılı #AkademikÇalışmalar #GüçlüAileGüçlüGelecek