AYBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Daria ŞEN ile Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nurseven KILIÇ 16-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda gerçekleştirilen 16. Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri Platformu Toplantısına katıldılar.
Her yıl düzenlenen Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri Platformu Toplantısında Türkiye'nin 208 devlet-vakıf üniversitesinden müdürler, müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve program koordinatörleri bir araya geldi.
Toplantıda yabancı dil eğitimindeki sorunlar ve çözümler ele alındı. Ayrıca yapay zekânın dil öğretiminde kullanımı ve sorunları üzerinde duruldu. Toplantıda gerçekleştirilen görüşmelerden elde edilen sonuçlar rapor haline getirilerek ilgili kurumlara sunulacaktır.