Çubuk Yerleşkesi'nde, akademisyenlerimiz için düzenlenen (BAP) bilgilendirme toplantısı yoğun ilgi gördü. Toplantıya, farklı akademik birimlerden birçok katılımcı katıldı.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı ve BAP Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin TUTAR, BAP'ların üniversitenin bilimsel araştırma ve yenilikçi çalışmalarına katkı sağladığını vurgulayarak, katılımcılara teşekkür etti. Ardından, BAP başvuru süreci, proje yönetimi ve fon sağlama konularında detaylı bilgiler paylaştı.
Toplantıda, akademisyenlerin BAP başvuru sürecinde dikkat etmeleri gereken noktaların yanı sıra, başarılı projelerin özellikleri ve değerlendirme kriterleri de ele alındı. Ayrıca, geçmiş dönemde desteklenen başarılı projelerden örnekler sunarak, katılımcılara projelerini nasıl daha etkili hale getirebilecekleri konusunda ipuçları verdi.
Katılımcılar, toplantının sonunda soru-cevap bölümünde, BAP süreciyle ilgili merak ettikleri konuları Prof. Dr. Hüseyin TUTAR' a sorarak bilgi aldılar.
Çubuk Yerleşkemizde düzenlenen BAP bilgilendirme toplantısının, akademik çalışmalara ivme kazandırmaya yönelik önemli bir adım olduğu belirtildi.