Çubuk’ta İstiklal Marşı’nı Ezbere Okuyan Anasınıfı Öğrencileri Ödüllendirildi

  • 05 Nisan 2021
  • 10:03
Çubuk’ta İstiklal Marşı’nı Ezbere Okuyan Anasınıfı Öğrencileri Ödüllendirildi

Üniversitemiz Hippoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Meslek Yüksekokulumz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında Fatih Mahallesi’ndeki Celal Tarıman Anaokulu’nda düzenlenen yarışmaya anaokulu öğrencileri katıldı.

Yarışmada öğrencilerden İkra Açelya Toka birinci, Elif Eroğlu ikinci, Zeynep Hafsa Karataş üçüncü ve Salih Tunç dördüncülüğü elde etti.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyeler ve oyuncaklarla ödüllendirildi.

Törene Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Veliddin Çiftci, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Ekber ÜN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özgür Özünlü katıldı.