ÖĞRENCİLER ANLATIYOR: Yurtdışı Stajı Hayal mi, Gerçek mi?

  • 30 Nisan 2025
  • 03:15
ÖĞRENCİLER ANLATIYOR: Yurtdışı Stajı Hayal mi, Gerçek mi?

Yurtdışında staj yapmak, eğitim hayatının en heyecan verici deneyimlerinden biri olabilir. Ancak bu süreç bazen öğrenciler için bir hayal gibi görünebilir.

AYBU Software Engineering Club (ASEC) olarak düzenlediğimiz "Öğrenciler Anlatıyor: Yurtdışı Stajı Hayal mi, Gerçek mi?" etkinliği ile, bu hayalin nasıl gerçeğe dönüştürülebileceğini birebir deneyimlemiş öğrencilerimiz sizlerle buluşuyor.

 

Etkinlikte, Erasmus öğrenim hareketliliği, Erasmus+ staj programları, Work and Travel deneyimleri, bitirme projeleri ve aday mühendislik süreçleri hakkında doğrudan bilgi alma fırsatı bulacaksınız.

Konuşmacılar kendi başvuru süreçlerini, karşılaştıkları zorlukları, edindikleri tecrübeleri ve bu süreçlerin kariyerlerine nasıl katkı sağladığını paylaşacaklar.

 

Etkinlik sonunda ise katılımcılar, merak ettikleri tüm soruları konuşmacılara doğrudan yöneltebilecekler.

 

Etkinlik Programı:

📍 Yer: Etlik Batı Kampüsü A Blok, 2. Kat Konferans Salonu

📅 Tarih: 6 Mayıs 2025

🕐 Saat: 11.00

 

Detaylı Program Akışı:

 

11.00–11.10 | Erasmus Öğrenim Hareketliliği (1/2) — 3.sınıf öğrencisi Can Kankılıç

 

11.10–11.20 | Erasmus Öğrenim Hareketliliği (2/2) — 3.sınıf öğrencisi Furkan Aydos

 

11.20–11.35 | Erasmus Staj Hareketliliği — 3.sınıf öğrencisi Rüveyda Akça

 

11.35–11.45 | Work and Travel (1/2) — 3.sınıf öğrencisi İlayda Akınet

 

11.45–11.55 | Work and Travel — 3.sınıf öğrencisi Sencer Yavuz

 

12.00–12.10 | Bitirme Projeleri - Araştırma Görevlisi Kübranur Gümüşlü

 

12.10–12.20 | Aday Mühendislik - Araştırma Görevlisi Kübranur Gümüşlü