Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tarih Topluluğu, 10 Mart 2026 Salı günü, Ramazan ayının birlik ve paylaşma ruhunu yaşatmak amacıyla İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde bir iftar programı düzenledi.
Programa Uşak Valisi Sayın Serdar Kartal, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin Tutar, üniversitenin akademisyenleri ve öğrencileri katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda akademisyenler ve öğrenciler aynı sofrada bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını paylaştı. İftar, üniversite mensupları arasında kaynaşmayı güçlendiren ve Ramazan ayının manevi iklimini yansıtan özel bir buluşma olarak öne çıktı.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tarih Topluluğu tarafından düzenlenen program, akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.