Ülkümüz ve Hedeflerimiz

AnasayfaENSTİTÜ HAKKINDAÜlkümüz ve Hedeflerimiz

ÜLKÜMÜZ

► Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Toplum ve Çevre Sağlığının Korunması Yönündeki Gelişmelere Öncü Olmak İster.

ÖZ GÖREVİMİZ VE HEDEFLERİMİZ

► Akademik anlayışı Milli ve Manevi değerler ile mayalandırmak.

► Tüm insanlığın ruhunu besleyebilecek "AHİ" benzeri Anadolu kavramlarının iklimini oluşturmak.

► Çağdaş zamanı ve Gelişmişliği yakalamak için yerli ve milli karakter ve inanç oluşumunu güçlendirici tedbirler almak.

► Yerli ve Milli anlayışa yönelimli duyarlı bir eğitim ve sosyal kültür ortamı sağlamak.

► Türk kültürünün yeryüzüne yayılmasına katkı sağlamak

►Kaliteli bir destek personel

► Batı standartlarıyla karşılaştırılabilir kaliteli bir araştırma ortamı sağlamak.

► Bilimsel gelişmişlikte ileri olan ülkelerden akademik bilgi aktarımını sağlamak.

► Araştırma tezlerinin sorgulayıcı, yeniliği keşfedici, Ar-Ge kapsamlı olmasını sağlamak.

► Ulusal ve Uluslar arası farklı toplumları yansıtan kaliteli bir öğrenci topluluğuna araştırma imkanı sağlamak.

► Yeterli araştırma ortamları sağlamak,

► Yayın desteği sağlamak.

► Lisansüstü Eğitim-Öğretim üyelerine sorgulayıcı bir sosyal bilinç ve derin bir adalet ve şevkat duygusu aşılamak.

► Ülkü birliğini teşvik ve ulusal kalkınmaya ivmesel katkıda bulunacak katma değerli ürün geliştirme ideasını yerleştirmek.

Copyright © 2011 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi. Tüm Hakları Saklıdır.