Mezuniyet İşlemleri

AnasayfaÖĞRENCİ İŞLERİMezuniyet İşlemleri

Tezsiz Yüksek Lisans Mezuniyet İşlemleri

Tezsiz Yüksek Lisans Mezuniyet İşlemleri İş Akışı

Mezuniyet Şartlarını sağlayan öğrencilerimizin aşağıdaki formlar ve belgeleri eksiksiz hazırlayak, mezuniyet işlemlerini gerçekleştirmek için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edebilirler.

1) Savunma Sonrası Tez/Proje Teslim ve Yayım İzin Formu

2) Tez Yazım Kuralları Kontrol Formu

3) Tezsiz Yüksek Lisans Dönem Projesi Değerlendirme Formu

Not: Kariyer Planlama/Mezun Portalına Giriş Yapan Öğrencilerimizin;

"Özlük Bilgileri/Akademik Bilgiler/Kurs, Eğitim, Seminer/İş, Staj Tecrübeleri" alanmalarını doldurmaları gereklidir.

5) Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Düzenlenecek Form

Not: Yabancı uyruklu öğrencilerimizden mezuniyet şartlarını sağlayanların Türkiye Mezunları Bilgi Formunu doldurarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Esenboğa Külliyesi B Blok No:172 veya 157 numaralı ofise teslim etmeleri gereklidir.

6) Onaylı Ciltlenmiş Proje (4 Adet)

7) Projenin Yüklü Olduğu CD (3 Adet)

Not: 1 adet CD ve 1 adet onaylanmış ciltlenmiş proje; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir.

8) Transkript (Öğrenci Otomasyon Sisteminden kendisi alacaktır.)

Tezli Yüksek Lisans Mezuniyet İşlemleri

►  Tezli Yüksek Lisans Mezuniyet İşlemleri İş Akışı

1) Savunma Sonrası Tez/Proje Teslim ve Yayım İzin Formu

2) Tez Yazım Kuralları Kontrol Formu

3) Tez Veri Girişi ve Yayımlama İzin Formu

Not: Bu form için https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/ adresine sisteme giriş işlemleri e-Devlet üzerinden TC kimlik numarası ve e-Devletşifresi ile kimlik doğrulaması yapılarak gerçekleştirilecektir. Tez Merkezi Bölümünden Tez Veri Giriş Formunu doldurduktan ve kaydettikten sonra2 adet çıktı alınarak öğrenci tarafından imzalanacaktır.

5) Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Düzenlenecek Form

Not: Yabancı uyruklu öğrencilerimizden mezuniyet şartlarını sağlayanların Türkiye Mezunları Bilgi Formunu doldurarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Esenboğa Külliyesi B Blok No:172 veya 157 numaralı ofise teslim etmeleri gereklidir.

6) Onaylı Ciltlenmiş Tez (4 Adet)

7) Tezin Yüklü Olduğu CD (5 Adet)

► Tezlerle İlgili CD'lerin Hazırlanması

Not: 1 adet CD ve 1 adet onaylanmış ciltlenmiş proje Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir.

8) Transkript (Öğrenci Otomasyon Sisteminden kendisi alacaktır.)

9) Hemşirelik Yüksek Lisans programı mezunları için, Tescili yapılmış olan Lisans Diploması 1 adet

Doktora Mezuniyet İşlemleri

Doktora Mezunşyet İşlemleri İş Akışı

1) Savunma Sonrası Tez/Proje Teslim ve Yayım İzin Formu

2) Tez Yazım Kuralları Kontrol Formu

3) Tez Veri Girişi ve Yayımlama İzin Formu

5) Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Düzenlenecek Form

6) Onaylı Ciltlenmiş Tez (4 Adet)

7) Tezin Yüklü Olduğu CD (5 Adet)

► Tezlerle İlgili CD'lerin Hazırlanması

8) Transkript (Öğrenci Otomasyon Sisteminden kendisi alacaktır.)

Copyright © 2011 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi. Tüm Hakları Saklıdır.