Müdürün Mesajı

AnasayfaENSTİTÜ HAKKINDAMüdürün Mesajı

Enstitümüzün çok kıymetli Araştırmacıları, Akademisyenleri ve Öğrenciler;

Enstitümüz çok genç yaşta olmasına rağmen, 2010 yılından bugüne Sağlık ve Disiplinler arası önemli sayıda Müfredat ve Araştırma ortamları oluşturabilmenin iftiharını duymaktayız.

Önümüzdeki süreçte de Enstitümüz Akademik Araştırmalarının Üniversitemizin sıralamasını yukarılara çıkaracağına, nicelik ve nitelik açısından yüksek değer taşıyacağına kalben inanmaktayım. Ülkemiz 2023 hedeflerine uygun ve özellikle AR-GE niteliği taşıyan içeriklerde araştırmaların düzenlenmesini önemli görmekteyim.

Önümüzde Covid-19 isimli bir Dünya Sağlık Sorunu var. Bunun bizlerin araştırmalarını da derinden etkilemesi kuşkusuzdur. Ancak her kriz aynı zamanda fırsatları da beraberinde getirir. Sizlere bu konuda Covid-19 odaklı ve olası Pandemik hastalıkların süreçlerine dair araştırmaların yürütülmesi gerekliliğini hatırlatabilirim.

Sağlık, Afiyet ve Huzur içinde bir araştırma yılı geçirmenizi Dua ederim…

Prof. Dr. Seyfullah Oktay ARSLAN

Copyright © 2011 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi. Tüm Hakları Saklıdır.