KAPATILAN TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİNDEN ENSTİTÜMÜZ ODYOLOJİ VE KONUŞMA BOZUKLUKLARI DOKTORA VE TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA MÜRACAAT EDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

  • 09 Ekim 2016

 

ODYOLOJİ VE KONUŞMA BOZUKLUKLARI DOKTORA PROGRAMINA MÜRACAT EDEN ÖĞRENCİ DURUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ODYOLOJİ VE KONUŞMA BOZUKLUKLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA MÜRACAT EDEN ÖĞRENCİ DURUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN DUYURU

Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Tezli Yüksek Lisans Öğrencilerinden ODY 540 BİYOİSTATİSTİK ve ODY 539 ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ derslerini kodlayıp, geçer not alanların muafiyetlerinin belirlenmesi amacıyla 12.10.2016 Çarşamba günü saat 10.00 da Ulus Rektörlük Binamızın zemin katında bulunan konferans salonunda sınav/değerlendirme yapılacaktır. Öğrencilerin bu dersler kapsamında yapmış oldukları çalışmaları (ödev, proje vb) getirmeleri gerekmektedir. (Adres : Çankırı Cad. Çiçek Sok. No:3 Ulus-ANKARA)

NOT : ONLINE BAŞVURU YAPMAYAN VE ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ŞİFRESİNİ ALMAYAN ÖĞRENCİLER; ONLINE BAŞVURUSUNU YAPARAK ULUS REKTÖRLÜK BİNAMIZIN 4. KATINDA BULUNAN ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞIDAN ŞİFRESİNİ TEMİN ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.  DERS SEÇME İŞLEMLERİ OTOMASYON SİSTEMİNDE DERS EKLE-BIRAK BUTONUNDAN YAPILACAKTIR.