Fakültemiz öğretim elemanları 36. Uluslararası Maliye Sempozyumu'nda bildiri sunmuşlardır

27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 36. Uluslararası Maliye Sempozyumu’nda Mali Hukuk Ana Bilim Dalı araştırma görevlileri Dilara Karlı, Şeyma Sarıcalar ve Yaren Yitkin tarafından hazırlanan “Sosyal Medya İçerik Üreticilerinin Vergilendirilmesinin Türk Vergi Sistemi Açısından Değerlendirilmesi” başlıklı bildiri sunumu gerçekleştirilmiştir.  Enflasyonla Mücadele ve Kamu Maliyesi Araçları ana teması çerçevesinde programlanan sempozyumda dijital ekonomi ve vergileme, vergi yargısı, vergi suç ve kabahatleri, kamu harcamaları, enflasyon, vergi okuryazarlığı gibi çeşitli konularda çok sayıda tebliğ sunulmuştur. Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü araştırma görevlileri İmran Arıtı Erdem ve Emine Kepez’in de sunum yaptığı sempozyumda bilim kurulu seçimi gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda Fakültemiz Mali Hukuk Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Neslihan Karataş Durmuş 2023-2026 yılları arasında yapılacak Maliye Sempozyumlarında Bilim Kurulu üyeliğine doçent temsilcisi olarak seçilmiştir.