Aday Öğrencilerimiz İçin Tanıtımlar Devam Ediyor

Sevgili öğrenciler ve kıymetli veliler;

AYBÜ Hukuk Fakültesini daha yakından tanımak isteyenler için fakültemiz akademisyenleri tanıtım günlerinde sizleri beklemektedir.

Fakültemiz hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için aday öğrenci sayfamızı inceleyebilirsiniz.

25 Temmuz - 5 Ağustos tarihlerinde her gün 09.00-16.00 saatleri arasında 15 Temmuz Şehitleri Binası A Blok Zemin Kattaki tanıtım standımıza sizi de bekliyoruz.

30 ve 31 Temmuz 2022 Cumartesi - Pazar günleri Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus Gençlik Parkı'nda düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarında da üniversitemiz standına olacağız.

Fakülte adresimiz: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Etlik 15 Temmuz Şehitleri Binası, Ayvalı Mh. Halil Sezai Erkut Cd. 150. Sk. No:5 Etlik-Keçiören/Ankara

Telefon: 0312 906 2102

WhatsApp: 0312 906 2170 (Merak ettiğiniz sorulara WhatsApp üzerinden cevap almak isterseniz bu numaraya mesaj gönderebilirsiniz. Size mümkün olan en kısa sürede dönmeye çalışacağız)

İyi bir hukuk eğitimi için sizi AYBÜ Hukuk'a bekliyoruz.

Çünkü, hepsi ve daha fazlası AYBÜ Hukuk'ta.