2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz Gerçekleştirildi

Fakültemizin 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni üniversitemizin Esenboğa Külliyesinde 01.07.2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Törene, Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü ARSLAN, rektörümüz Prof. Dr. İbrahim AYDINLI, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, dekanımız Prof. Dr. Hayri BOZGEYİK, Çubuk Kaymakamı Adem KELEŞ, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, aileleri ve misafirler iştirak etmiştir.

Törende öncelikle Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü ARSLAN, rektörümüz Prof. Dr. İbrahim AYDINLI, dekanımız Prof. Dr. Hayri BOZGEYİK ve dönem birincisi Elif KARA tarafından konuşmalar yapılmış, daha sonra dereceye giren öğrencilerimiz Elif KARA, Büşra BAHADIR ve Benan Eylül AYINDI’ya yine Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü ARSLAN, rektörümüz Prof. Dr. İbrahim AYDINLI, dekanımız Prof. Dr. Hayri BOZGEYİK tarafından çeşitli hediyeler verilmiştir.

Programın devamında öğrencilerimiz hep bir ağızdan Diploma Yemini ettikten sonra hep birlikte kep fırlatmışlardır.

Fakültemizden bu dönemde mezun olan tüm öğrencilerimizi kutlar, meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Fakültemizin, üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi ile birlikte yapılan mezuniyet programı bu bağlantı üzerinden tekrar izlenebilir.