ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimi Başvuru Şartları

Anasayfa › İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimi Başvuru Şartları

Başvuru Şartları

İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimi Başvuru Şartları

Eğitim ve Başvuru tarihleri duyurulacak olan İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimine başvuru için yapılması gerekenler aşağıda belirtilmiştir. Başvurunuzu eksiksiz bir şekilde gerçekleştiriniz, Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.
Başvurudan önce bilinmesi gerekenler:
- Başvurular yalnızca e-posta yoluyla alınacaktır. - Aşağıdaki belgeleri taratıp A4 olarak PDF formatında dosya adı; “başvuracak kişinin adı, soyadı ve belge adı” olacak şekilde kaydediniz. - Elden, posta, kargo yoluyla, telefon veya faks aracılığıyla başvuru kabul edilmeyecektir. - Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır.
İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimi Esasları:
- Eğitime sadece mühendis, mimar, fizikçi, kimyager, teknik öğretmen ve iş sağlığı ve güvenliği programı mezunları başvurabilmektedir. - Uzaktan eğitim (90 saat), kesin kayıttan sonra e-posta aracılığıyla size gönderilecek olan kullanıcı adı ve şifre vasıtasıyla internet üzerinden gerçekleşecektir. Uzaktan eğitim içeriklerinin tamamının yapılması zorunludur. Uzaktan Eğitime süre olarak %90 devam zorunludur. Uzaktan eğitim tarih aralığında devam ve içerik tamamlama zorunluluğu yerine getirilmek zorundadır. Uzaktan eğitimin %10 luk kısmı eşzamanlı (senkron) olarak internet üzerinden canlı gerçekleştirilecektir. Katılımcıların yeterince hızlı internet bağlantısı ve yeterli donanımda bilgisayara sahip olmaları gerekir. - Yüz yüze eğitim (90 saat) Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir. (Adres: Çankırı Caddesi, Çiçek sokak No: 2 Ulus/ANKARA) Yüz yüze eğitime %90 devam zorunludur. - Yüz yüze eğitim günde 6 saat olarak 15:00 – 20:45 saatleri arasındadır. - Yüz yüze eğitim ders programı kesin kayıttan sonra e-posta aracılığıyla iletilecektir. - Uygulama Eğitimi (staj) (40 saat) yüz yüze eğitimin bitiminden itibaren 1 ay içerisinde tamamlanacaktır. Uygulama eğitimine %100 devam zorunludur. Lütfen yüz yüze eğitime gelmeden Uygulama Eğitimi yapacağınız yeri belirleyiniz ve işyeri SGK numarasını temin ediniz. Uygulama eğitimi yapılacak işyerlerinde; iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi bulunması gerekir.
Başvuru için gerekli belgeler:
1- Başvuru dilekçesi: Dilekçedeki bilgiler sizinle iletişime geçmek ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanılacağından istenen tüm bilgileri hatasız ve eksiksiz olarak, bilgisayar ortamında doldurunuz. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Başvuru dilekçesinin aslını eğitime geldiğinizde teslim ediniz.
2- Diploma: Diploma ya da geçici mezuniyet belgesidir. Aslını eğitime geldiğinizde ibraz ederseniz eğitim kurumumuz “ASLI GİBİDİR” onayını yapar. Ya da noter onaylı suret getiriniz. 3- Nüfus kayıt örneği: Diploma/geçici mezuniyet belgesi ile Nüfus Cüzdanınızda ad, soyad farklılığı var ise değişikliği belirtir nüfus kayıt örneği. 4- Eğitim Ücret Dekontu (Kesin kayıt aşamasında istenecektir.)

Başvuru:
Başvuru için gerekli belgelerden 1.Başvuru Dilekçesi, 2.Diploma/Geçici Mezuniyet belgesini 2 ek olacak şekilde e-posta’ya ekleyerek, konu kısmına adınızı soyadınızı yazıp isg@ybu.edu.tr adresine gönderiniz. Başvurularınız değerlendirilerek en yakın sürede aşağıdaki cevaplardan biri ile cevaplandırılacaktır.
 Belirtilen e-posta adresi yalnızca başvuru için kullanılmaktadır. Başvuru haricindeki e-postalar dikkate alınmayacaktır. Lütfen sorularınızı telefon yerine
e posta ile iletiniz: isg@ybu.edu.tr