AYBÜ Ailesine Yeni Üyeler Katıldı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi statüsünde yeni atamalar yapıldı.

İş verimliliği ve uyuma özel önem veren Üniversite yönetimi, yeni atanan personele yönelik Oryantasyon ve Hizmet içi Eğitimi programı başlattı.

20 Ocak günü, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Milli İrade Yerleşkesinde gerçekleştirilen program, AYBÜ Personel Daire Başkanı Süleyman Çakmak’ın üniversite hakkında bilgilendirme, AYBÜ’lü olma konusunda yaptığı konuşma ile devam etti. Çakmak, Oryantasyon ve Hizmet içi Eğitimi Programının öğleden sonraki bölümünde de, yeni personeli etkili iletişim, halkla ilişkiler ve protokol kuralları hakkında bilgilendirdi.

Yeni atanan personel için düzenlenen Oryantasyon ve Hizmet içi Eğitimi Programı 21 ocak günü İMİD Daire Başkanı Fatih Bağçeci’nin açılış konuşması ile başlayacak ve ilgili şube müdürlerinin temizlik ve güvenlik konusunda bilgilendirmelerde bulunması ile devam edecek. Program, AYBÜ’nün Ankara içindeki yerleşkelerine düzenlenecek tanıtım gezisi ile tamamlanacak.

Eğitime, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi uyarınca görev yapacak sürekli işçi statüsünde istihdam edilecek 40 personel katılıyor.

AYBÜ ailesine katılan yeni personelimize görevlerinde başarılar dileriz.