SISAL Journal Konferans Özel Sayısı Yayınlandı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve International Association of Teaching English as a Foreign Language Learner Autonomy Special Interest Group (IATEFL LASIG) iş birliğiyle 24 Nisan 2021 tarihinde çevrim içi olarak düzenlenen Self-Directed Learning and Advising in Language Education başlıklı uluslararası konferansta sunulan bildirilerden seçilen çalışmalar Studies in Self-Access Learning (SISAL) Journal Eylül özel sayısında yayınlandı. Editörlüğünü yüksekokulumuz öğretim görevlileri Dr. Tarık Uzun ve Stephanie Lea Howard’ın üstlendiği özel sayıda, yedi makale ve üç etkinlik değerlendirmesine yer veriliyor. Kuramsal ve uygulamalı çalışmaların yayınlandığı bu özel sayıda öğrenen özerkliği, öğrenme danışmanlığı ve bağımsız öğrenme merkezleri gibi konu başlıkları ele alınıyor. Scopus veri tabanında taranan SISAL Journal, Quartile 2 (Q2) düzeyi dergileri arasında yer alıyor.

Tüm yazarları ve editörleri tebrik ederiz.

Sayıya erişmek için bağlantıyı takip ediniz: https://sisaljournal.org/issues/