"Asırlık Gece - Belgeler ve Deliller Işığında 15 Temmuz Darbe Girişimi" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nde moderatörlüğünü Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin'in yaptığı, konuk olarak Av. Doç. Dr. Hüseyin Aydın'ın katıldığı Asırlık Gece - Belgeler ve Deliller Işığında 15 Temmuz Darbe Girişimi konulu söyleşi gerçekleştirildi. AYBÜ YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan programa AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu ve Prof. Dr. Sait Okumuş'un yanı sıra şehit yakınları, gaziler, akademisyenler ve idareciler katıldı. Programın son kısmında AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, 15 Temmuz şehit ve gazilerine ithafen yazdığı "Demirin Savaştan Hikayesi" isimli şiirini seslendirdi. Söyleşi sonrasında Av. Doç. Dr. Hüseyin Aydın tarafından yazarı olduğu "Asırlık Gece" kitabı için imza töreni düzenlendi.

Söyleşinin tamamını izlemek için: