AYBÜ’DEN ÖĞRENCİ VE ÇALIŞANLARINA MÜJDELİ BİR HABER

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İLE FULPET AKARYAKIT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Varılan anlaşmaya göre Türkiye Genelinde 1.500’den fazla istasyonda faaliyet gösteren Petrol Ofisi A.Ş.’den üniversitenin akademik ve idari personeliyle eğitimine devam eden ve mezun olan öğrenciler ve birinci derece yakınlarına %5 oranında indirimli akaryakıt alımı sağlanacak.

Bu indirimden istifade etmek isteyenlerin www.fulpet.com.tr/basvuru/  adresine başvuru yapmaları gerekiyor. Formdaki Açıklama kısmına ise “Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Personel ve Öğrenci” yazmaları yeterli.

Başvuru sırasında kredi kartı veya sanal kartlarını tanımlayan personel ve öğrencilerden tek istenilen şey provizyon tutarının 500 TL olması. Provizyon tutarı girilerek yakıt alım kartları aktifleştiriliyor.

Yapılan akaryakıt alım tutarı, sağlanmış olan indirim oranı düşülerek otomatik olarak tanımlamış olan kredi kartı veya sanal kartlardan %5 indirimli olarak tahsil ediliyor.

Yakıt alımlarında araçtan inmeden yakıt alım kartını pompa satış görevlisine vermek yeterli oluyor.