İçeriğe atla

AYBU SBF DEKAN YARDIMCIMIZ DOÇ. DR. FATİH CEMİL ÖZBUĞDAY İZMİR DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ'NDE ''AB' DE ANTİ-TEKELLEŞME POLİTİKALARI'' BAŞLIKLI SEMİNER VERMİŞTİR - 21 MART 2019

  • 12 Nisan 2019

 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcımız ve İktisat Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Fatih Cemil Özbuğday 21 Mart 2019 Perşembe günü İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi Sosyal Bilimler Binası Derslik-3' te saat 13.30' da ''Avrupa Birliği'nde Anti-Tekelleşme Politikaları'' başlıklı seminer vermiştir.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi ve ANAMER yerel koordinatörlerinden Doç. Dr. Müge Tunaer Vural moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde Doç. Dr. Fatih Cemil Özbuğday ilk olarak Anti-Tekelleşme Politikalarının tarihsel süreç içerisinde nasıl gerçekleştiğinden ve kurumsal kökenlerinden bahsetmiştir. İkinci ve üçüncü kısımlarda antitekelleşme politikalarının iktisadi ve hukuki arka planlarına değindikten sonra son kısımda Anti-Tekelleşme Politikalarının Avrupa Birliği'nde oluşturulma sürecini ele alıp politika uygulamalarından örnekler vererek semineri sonlandırmıştır. Seminerimiz soru cevap kısmıyla sona ermiştir. Seminerimize ilişkin fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sayın dekan yardımcımıza ve seminerimize katılan bütün öğretim üyeleri ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.